Organisatie

het bureau contactpersoon partners geschiedenis vacatures

het bureau

GaGa-Republic, bureau voor communicatie en creatie. Voorheen een redelijk bureau met meer dan 10 medewerkers, sinds 2013 weer het onafhankelijke eenmansbedrijf van Bart Deckers..zoals het ooit in 2003 ook startte. Nog steeds met een enthousiast team aan ervaren mensen professionals die hard en pro actief voor opdrachtgevers aan de slag gaat.

Met intussen meer dan 10 jaar op de bedrijfsteller een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van communicatie, projectmanagement, tactisch- en strategisch advies, interim diensverlening, commsultancy (communicatie consult), concepting & creatie en natuurlijk PR & promotie. Onafhankelijk, maar met een geweldig netwerk aan uiteenlopende professionals op traditionele én nieuwe, sociale terreinen.

Mijn visie? De echte kennis van een merk en haar markt & organisatie ligt bij de klant. Het is mijn taak (en meerwaarde) om die kennis op de juiste wijze eruit te halen en vervolgens te gebruiken voor het ontwikkelen van het juiste advies en beleid rondom het merk en haar doelstellingen. Vandaaruit worden concepten en middelen ontworpen, ontwikkeld en ingezet. Eerst de inhoud, dan pas de vorm!

  Katendrechtsestraat 76 3072NX Rotterdam T 06 - 24745483 E info@gaga-republic.nl
disclaimer | sitemap | contact | vacatures