Organisatie

het bureau contactpersoon partners geschiedenis vacatures

geschiedenis

De jeugdwens om 'ooit eens voor mezelf te beginnen' ging niet weg en na jaren zowel aan klantzijde als aan bureauzijde te hebben gewerkt, het besluit genomen; op 1 oktober 2003 was GaGa-Republic een feit. Eerst alleen als communicatie intermediair de leemte tussen opdrachtgevers en bureaus opvullen. Waarom? Ik spreek de taal van beiden en kon zo wensen en invullingen beter op elkaar afstemmen. Vervolgens groeide dit door naar een team van ca. 10 personen waarbij vanuit advies ook intern de middelen werden ontwikkeld. En zo word je dus een bureau!

Na een aantal geweldig intensieve jaren met mooie opdrachten uit binnen- en buitenland en de constatering dat het aandeel reclame en vormgeving steeds meer de overhand kreeg, was het tijd om de focus terug te brengen naar merkgericht advies en het van meerwaarde willen zijn voor organisaties en hun merkbeleid. In 2012 aanvankelijk de organisatie drastisch verkleind en aangevuld met externe professionals. Dat was een goede stap, maar al snel werd het tijd om door te pakken en het niet te vermijden besluit te nemen: verder gaan zoals ooit gestart, als zelfstandig en onafhankelijk communicatie intermediair.

Voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers, met een hoge mate van interesse in alle nieuwe (sociale) media en de nieuwe crossmediale mogelijkheden, zonder het belang van merk- en kernwaarden van een organisatie uit het oog te verliezen. Samen met mijn geweldige netwerk aan professionals én natuurlijk samen met mijn opdrachtgevers het maximale bereiken. Puur communiceren en samen bouwen aan succesvolle merken!

Op zoek naar een klankbord, een projectpartner of een interim oplossing?

Ik kom graag aan tafel!

Bart Deckers

  Katendrechtsestraat 76 3072NX Rotterdam T 06 - 24745483 E info@gaga-republic.nl
disclaimer | sitemap | contact | vacatures